Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Frugter, der kan være skadelige for gravid kvinde, og de bør ikke spise og undgå disse fødevarer under deres graviditet.

Frugter Gravid Dame Bør Ikke Spise
Druer

 

Kvinder bør undgå at spise druer især i sidste trimester på grund af deres varmeindhold og sukker.

Sådan ansøger du om Patanjali detailforretning-Store Cost

Papaja
Undgå at spise umodne papaya. Papaya, der er umodne, indeholder et late .stof, der kan forårsage sammentrækninger i livmoderen. Papaya eller papaya en .ymer anbefales undertiden til beroligende fordøjelsesbesvær, som er almindelig under graviditet.

Pineapple
ananas bør begrænses i første trimester for at undgå enhver uforudset begivenhed, såsom blødgøring af livmoderhalsen.

Fersken
Fersken indeholder det rigelige indhold af Fe. Desuden er den også rig på protein, sukker, .ink, pektin. Fersken er dog en slags frugt, der har varm funktion. Hvis gravide kvinder spiser denne frugt, vil de have risiko for blødning.

Blomme
Gravide kvinder bør ikke overforbrug denne slags frugt, fordi blomme har varm funktion. Hvis gravide kvinder spiser meget, vil det gøre deres krop varm og som følge heraf kan de let bryde ud i udslæt, have plet.

Mango
Det er dårligt anbefalet i sidste trimester. Mango er høj i sukker, og dette kan føre til en induceret tilstand af diabetes. højt sukker vil få din baby til at vokse hurtigt og gøre normal levering vanskelig.

Guava
Nogle slags guava har meget vand, mindre sødt, surt og køligt; men hvis gravide kvinder spiser uden at fjerne sin skræl, kan de have “bivirkning”: forstoppelse og varmeelement.

Leave a comment