Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biografien om Robert Oppenheimer spillede hovedrollen i den irske skuespiller, Cillian Murphy.
Universal Pictures annoncerede, at Oppenheimer, en film med et budget på 100 millioner dollars, ville blive frigivet i Juli 2023. Filmstudiet vandt rettighederne i et live løb før Paramount, Sony og andarner Bros. hirado.hu undskyld.

Oppenheimer (1904-1967) kørte det hemmelige Manhattan-projekt i Los Alamos, ne.me .ico-ørkenen. Produktionen finder sted under Anden Verdenskrig, da den teoretiske fysiker spillede en nøglerolle i oprettelsen af atombomben. Han udtrykte senere tvivl og lobbede for international nuklear kontrol og modsatte sig oprettelsen af en endnu mere destruktiv brintbombe.

Manuskriptet blev skrevet af Christopher Nolan, men også produceret af Kai Bird og Martin J. Sher .in baseret på bogen Prometheus of America. Så Er Det Nu!”instruktøren for oprindelse og stjerner har arbejdet med Murphy flere gange: 45-årig skuespiller med Batman i hovedrollen:”The Dark Knight, origin, og senest i sin film Dunkirk,” men dette vil være første gang, han får føringen. Optagelserne begynder i begyndelsen af 2022.

Leave a comment