Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I den ungarske tidsskrift af 25.juni blev ændringen af Tourism Act offentliggjort, hvorefter fra 1. november ikke kun udbydere af indkvartering, men også cateringbutikker og “turistattraktioner” – operatører skal registrere sig i National Tourism Reporting Centre (NTAK) – systemet. Alle restauranter, kantiner, konditorier, Caf .er, restauranter med speciale i ikke-alkoholholdige drikkevarer, drikkevarebutikker, barer, musikalske og danseklubber, fastfood og afslappede cateringsteder, der kræves for at bruge et online kasseapparat, er også involveret. Loven gælder dog ikke for catering-og cateringvirksomheder på arbejdspladsen samt for catering-og mobile cateringvirksomheder, ifølge 24.hu undskyld.

I nogen tid skal boligudbydere give oplysninger anonymt om alder, køn, landsbyen, hvor de bor, deres nationalitet og som en ny funktion fra September til vi .a-systemet ved hjælp af en dokumentlæser. 2022. fra 1. juli 2007 skal selv eksisterende værter levere data om NTAC-hvis de starter deres aktiviteter nye, skal de overholde denne forpligtelse inden for fem dage. Det Ungarske Turistbureau (MT.), der driver NTAK, leverer den nødvendige soft .are gratis.

Ifølge László Kovács, formand for det ungarske Gæstfrihed Industry Association, den rolle, NTAK i gæstfrihed vil være lidt anderledes end den rolle, szállásadóknál.Az formanden mener, at indsamling af data om omsætning, sammensætningen af forbruget, og derefter gøre den tilgængelig på et samlet grundlag ville være nyttigt at værterne. For eksempel ville de givne oplysninger give virksomhedsejere mulighed for at vide, hvilken form for omsætning de havde i butikker i samme kategori og tilpasse deres kapacitet i overensstemmelse hermed. Hvis der var information om forbrug og andel af varme, kolde fødevarer, mængden, andelen af forbrugte drikkevarer, hvilke fødevarer, drikkevarer blev populære eller mindre populære inden for omsætningen, kunne det også hjælpe med at forberede beslutninger, udvikle mulige udviklingsretninger, udvide produktsortimentet.

Den 14. oktober var der en diskussion på MTU om emnet, som også blev offentliggjort af organisationen. Ifølge oplysningerne fra næste sommer, restauranternes kapacitet og udnyttelsesdata, vil hovedkategorierne af forbrug blive overvåget, og ‘dette vil skabe interessante forbindelser’. For turistattraktioner, vil du se, hvornår, hvilken type billet du køber, fordi du betaler, og når billetten bruges. Systemet dækker ikke kun museer, slotte, slotte, men også festivaler og bade, dvs.alt, hvor billetter sælges.

Leave a comment