Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tyske BioNTech og USA Pfizer har indsendt til det Europæiske lægemiddelagentur (EMA) forskning data om beskyttelse af børn i alderen 5-11 år fra ny type Krone virus (SARS-CoV-2) sygdom (Covid-19) og EU ‘ s procedure for godkendelse af vaccinen er begyndt.
Den tyske bioteknologiske virksomhed og den AMERIKANSKE farmaceutiske gigant virksomhed, anmode om forlængelse af en markedsføringstilladelse i deres forberedelse beregnet til anvendelse af personer, der er fyldt 12 år fra EMA, der fungerer som fællesskabet farmaceutiske tilsynsmyndighed.

Biontech / PFI .er-vaccine kan være den første i EU, der bruges i aldersgruppen 5-11 til beskyttelse mod Covid-19.

Vaccinen er ikke forskellig fra den vaccine, der anvendes til patienter over 12 år, men dosis er lavere, med en dosis på 10 mikrogram i stedet for 30 mikrogram. Effekten af den verdensberømte ungarske forsker, Katalin Karic., en messenger RNA (mRNS) vaccine blev analyseret i en undersøgelse, der involverede 2268 små børn. Det blev etableret for at være effektiv og sikker. Forskningsdataene blev også sendt til den amerikanske FDA.

Produktet, der blev markedsført som COMIRNATY, var den første vaccine mod Covid-19, som blev godkendt i EU. Vaccinen gives i to doser med intervaller på tre uger. EMA tillod også patienter over 18 år at modtage en booster, en tredje dosis, mindst 6 måneder efter den anden dosis.

Leave a comment