Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skuespilleren af Comedy Theatre var også til stede på den store scene af den verdensberømte musikalske kabaret efter sommeren udendørs forestilling af den musikalske produktion.
For første gang i 125 år af Comedy Theatre, Joe Masteroff, John Kanderog Fred EIB verdensberømte musical, Cabaret. Som Sally bo .les kan s .ilgygyis klokke også ses.

“Jeg er sikker på, at atmosfæren i en open-air ydeevne er meget forskellige fra en lukket teater, men i Margaret-Øen, det syntes at være elsket af seerne, du ved, der kommer med os og købe det, så jeg håber, at morskabsteater også vil blive en succes,” siger skuespillerinden, der er uddannet fra et musikalsk teater klasse, så hun er altid venter på lignende musikalske opgaver.

“Faktisk er der på bagsiden af hovedscenen et lille bystort liv og trængsel under forestillingen, og der er en masse dansere i forestillingen, så det er et rigtigt musikteater på alle måder,” sagde han om stykket.

Succes er ikke en tilfældighed
Ifølge s .ilgygyis klokke er det ikke tilfældigt, at kabareten har haft succes over hele verden i så lang tid: den kan være aktuel i alle aldre, mange instruktører tror, at den kan fortælle historier efter materialet, plus den er fuld af hits. Han var dog ikke bange for føringen i stykket.

“Uden tilliden, eller rettere troen på instruktøren og partnerne, kan du næppe stå på en så stor scene.

 

men på en eller anden måde kaster den store scene i Comedy Theatre en adrenalinbombe ind i dit system, der gør alt muligt, endda noget, jeg måske tror, jeg ikke er så god til. Det er en kliché, at scenen er et magisk sted, men det er sandt, fordi jeg har haft en af mine tæer brudt før, og jeg vidste ikke engang mærke til det, indtil jeg kom ned fra scenen,” sagde han.

Han fortalte mig om stykket: i genindspilningen af Attila Bresres og Robert Red, en ny komedieversion, der ikke betragtes som en musikalsk, men som et musikalsk teater, hvor en sang spilles, når prosa ikke længere er nok.

Leave a comment