Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sammen med de gebyrer, et rekordstort beløb på £ 18,6 mio (USD 7.87 mia.) blev betalt af den vindende tilbudsgiver på en auktion i London for Banksy ‘ s oprettelse, som en papir kutter bygget i en billedramme havde en halv-stribet på en auktion i London for tre år siden.

Den berømte og skjulte Britiske graffitikunstner Girl .ith Balloon solgte på en auktion i London for omkring 1, 2 millioner Euro i Oktober 2018. Efter det sidste bud skærer en skæreanordning, der er skjult i en billedramme, billedet i strimler for at chokere deltagerne i auktionen på det tidspunkt. Efter auktionen udtalte kunstneren, at det var forsætligt at skære billedet op, hvilket skabte det nye værk “kærlighed er i skraldespanden”. Billedet blev derefter den dyreste Banksy.

Resultatet af auktionen på torsdag er en ny rekord for Banksy. Maleriet, Game Changer, der forestiller en sygeplejerske som en superhelt, der symboliserer den Britisk tak til sundhedspersonale, blev solgt på en auktion i Marts for £ 16.76 millioner (USD 7.1 milliarder). I tilfælde af kærlighed er i skraldespanden, havde Sotheby ‘ s, der organiserede auktionen, en maksimal hammerpris på 6 millioner pund.

Leave a comment