Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Der er et andet problem med Dreamliner.
Boeing oplyste, at visse titaniumkomponenter af 787 Dreamliner er blevet fremstillet forkert i løbet af de sidste tre år, og tilføjede, at kvalitetsproblemet ikke påvirker luftfartssikkerheden, og at virksomheden underrettede FAA. Boeing arbejder i øjeblikket på at bestemme, hvor mange fly der har defekte dele.

Meddelelsen forklarer, at delene blev leveret af en leverandør ved navn Leonardo, der købte batterierne fra Manufacturing Processes Specification (MPS), Italien. MPS er ikke længere leverandør til Leonardo, bekræftet af sidstnævnte selskab.

I nyhederne faldt prisen på Boeing-aktier med 1, 4 procent i intradagshandel-citerer ordene fra Napi.hu Reuters.

Problemkomponenter omfatter fittings til fastgørelse af gulvbjælken i skroget og andre afstandsstykker, konsoller og hæfteklammer. Ikke-leverede fly vil blive revideret, og fly, der allerede transporterer passagerer, vil gennemgå en gennemgangsproces hos Boeing og vil modtage bekræftelse fra FAA.

Fejlen blev opdaget, da flyproducenten beskæftigede sig med andre problemer på 787, hvilket havde ført til en reduktion i produktionen siden maj og en stop i transporten. Ga .ette minder om, at problemerne startede i September 2020, da FAA meddelte, at den undersøgte produktionsfejl. Efter en fem måneders pause var Boeing i stand til at genstarte 787 ‘ erne i Marts-og derefter stoppe dem igen i maj, efter at FAA rejste bekymring over den foreslåede verifikationsmetode.

Leave a comment