Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Med juni lige rundt om hjørnet har vi kun så meget tid tilbage, indtil vi kan fortære byttet fra dette års Electronic Entertainment e .po. Indtil vi får se, hvad Sony har i vente for os på 3-dages konvention, holder vi os til de seneste forårsudgivelser, der skaber bølger i spilverdenen. Selvom kun tre af mange titler ud nu, tager vi et kig på de bedste spil, Vi er glade for at spille i foråret.

rime

De af jer, der har spillet The Last Guardian måske bemærke nogle ligheder mellem det og RiME. Spillet følger en ung dreng, der gennem stædig opfindsomhed skal løse gåder for at undslippe en ø og en forbandelse. Den tredje person action-adventure spil er sat i en åben verden miljø, der opfordrer dig til at udforske dine omgivelser. Faktisk er miljøet i sig selv en slags karakter i RiME, da dets geografi, klima og dagslys påvirker gameplay-mekanik.

 

Mens du bestræber dig på at bryde forbandelsen og undslippe øen, skal du interagere med dine omgivelser for at overleve. Den isometriske RPG kræver, at du forbereder dine dage på øen, så du vil jage og samle i løbet af dagen, mens du forbedrer dine kamp-og forsvarsfærdigheder om natten. Det er selvfølgelig, når du ikke har travlt med at løse gåder, udforske gamle runer og afsløre din karakters mystiske baghistorie.

Bataljon 1944

Mens de fleste spil prale fremmede invasioner, futuristisk teknologi, eller fantastiske verdener, Battalion er en forfriskende turnabout med hensyn til indhold. Bulkhead Interactive, den Derby-baserede udvikler, har forpligtet sig til at bringe krigens realiteter til moderne spillere i deres infanteribaserede fps. Deres team gjorde sig umage for at undersøge Anden Verdenskrig i vid udstrækning, så de kunne skabe en nøjagtig Skildring af warfare .2-krigsførelse med periodens nøjagtige våben og placeringer. Deres opmærksomhed på historiske detaljer suppleres af et visuelt imponerende spil ved hjælp af asymmetriske kort og fysisk baserede gengivne figurer for at skabe en fordybende kampoplevelse.

Den konkurrencedygtige online multi-player shooter bringer spillet tilbage til basics, ligesom hvad vi så i klassiske skydespil somecod 2 og Medal of Honor-begge spil, der tog rå færdighed at mestre. I stedet for at udstyre bataljonen med tidsbaserede låse og overmægtige evner, har skottet sikret en retfærdig kampplads med indbyggede anti-snydefunktioner og afbalancerede våben for at sikre, at fokus forbliver på din nøjagtighed som skydespil. Set langs Vestfronten, vil du spille som en allieret soldat navigere virkelige liv kamp steder i Frankrig og Belgien, bevæbnet med en Thompson, Kar98, og andre våben af alder.

Bytte

Sidst men bestemt ikke mindst er bytte. Hype omkring denne særlige titel var enorm, især da vores spænding havde siden 2012 at percolere. For omkring 5 år siden tog Human Head Studios og 2K Games bytte som en efterfølger til et andet spil med samme navn, der blev udgivet i 2006. Siden da skiftede det hænder til ArkaneStudios og Bethesda Soft .orks, der ni .ed ideen om at skabe en straight-up efterfølger og udviklet en genstart.

Udviklerne amputerede det meste af historien og funktionerne i originalen for at nå frem til en forfriskende sci-fi FPS. Prey følger et menneskeligt eksperiment, der vågner op på en tilsyneladende forladt rumstation. Når du spiller spillet og udforsker dine omgivelser, er du klar over, hvor forkert din første antagelse er, når du støder på en fjendtlig race af udlændinge, der er indstillet til at tage dig ud.

Selvom plottet ikke lyder særlig nyt, er dets udførelse imponerende. Fans af Arkane vil genkende den pleje, udviklerne har lagt i sin verdensopbygning, da dets miljø og musikalske akkompagnement skaber en undertrykkende atmosfære, der har Dig anden gætte dine omgivelser.

Uden tvivl bytte og bataljon 1944 vil få dit hjerte racing som din udforske dine omgivelser og bekæmpe fjenden. Det kan være svært at holde din cool som du forsøger at holde en tamp ned på din angst, og selv de modigste spillere kan opleve nogle svedige palmer efter en time eller to af at spille enten spil.

Gør din DualShock en tjeneste ved at pakke den ind i en tekstureret PlayStation 4-hud. Forbedret greb er blot en af de mange fordele ved en Playstation 4 huden, og dens vinyl controller wrap vil hjælpe med at holde din DualShock i dine hænder, og op fra gulvet, så du afværge de værste af dine fjender.

For hvert minut du holder din controller sikkert i greb, har du en bedre chance for at overleve de udlændinge eller akse kræfter bøjet på din ødelæggelse. Stol på os, det er en meget bedre måde at spille de mest forventede titler i foråret og videre. 2017 er klar til at blive et godt år for PS4-spil, så der er mange flere titler i din fremtid, når du har mestret de tre på denne liste.

Leave a comment