Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I den ene bank blev” filialen ” kontantindskud næsten marginal, mens i den anden var kun 3% af salgspunkterne kontantfrie, dvs.virksomheder udnyttede mulighederne i de nye pengeautomater med forskellig fart, ifølge den globale økonomis bankbillede.

Som du for eksempel kan se hos K&H, er 90% af kontante indskud-mere værd end 100 milliarder HUF-allerede lavet med pengeautomater, alle 214 pengeautomater er egnede til denne funktion. Med dette forhold er K & h markedsleder inden for den ungarske banksektor, og 87% af dens filialer opererer allerede uden penge.

I mellemtiden var cash-in-cash overførselshastigheden ved erste 60% i September 2021 og er steget støt siden udbruddet af pandemien. For tiden er mindre end 3% af deres konti kontantfrie, og i alt 400 af dem opererer pengeautomater, hvoraf 120 er egnede til indbetaling.

OTP driver flere enheder end K & H, erste, Raiffeisen og UniCredit i alt: 265 ud af 1908 pengeautomater er berettigede til betaling, i øjeblikket foretages omkring 60% af transaktionerne med et beløb på 80 milliarder HUF pr.

Det økonomiske papir bemærker blandt andet, at ingen af bankerne fortalte os, hvor meget pengeautomater koster. Ifølge de amerikanske Lieberman-virksomheder kan gennemsnitsprisen på en enhed være mellem $ 3 og $ 8,000 (mellem $ 900,000 og $ 2.5 millioner) i gennemsnit, men for de mest moderne kan den opkræves op til $ 25,000 ($7.8 millioner).

Leave a comment