Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wiki Priyanka Vohra Wiki
Rannvijay Singh er et berømt og populært navn i den indiske tv-og filmindustri. Han er en succesfuld VJ og en skuespiller af erhverv. Den smukke hunk har fået en masse popularitet med sine TV-Sho .s og er opført blandt landets hjerter. Rannvijay Singh bryllup skete i 2014, og denne nyhed spredte sig som ild, fordi intet blev afsløret, og folk fik kun kendskab til sociale medier. Denne nyhed har brudt hjerterne hos tusinder af piger i landet, og alle er nysgerrige efter at vide om livspartneren til den populære VJ. Rannvijay Singh kone navn er Priyanka vohra . Hendes første blik blev afsløret, da Rannvijay offentliggjorde sine ægteskabsbilleder online. Damen har et attraktivt udseende, og parret ser fantastisk sammen. Siden da er hun blevet set mange gange med sin mand på forskellige fester og arrangementer. Hun har meget godt boet med den travle tidsplan for sin mand. Rannvijay har uploadet mange billeder af ham og hans dame kærlighed på hans sociale medier konto. For at vide mere om den smukke dame, fortsæt med at læse biografi om (Priiki) Priyanka Vohra.

 

wiki Priyanka vohra wiki er gift med skuespiller og VJ, Rannvijay Singh. Den berømte MTV roadies vært hustru er en London-baseret kvinde og Rannvijay Singh romance med Priyank vohra har været i nyhederne for et stykke tid nu. De to giftede sig i år 2014. Denne biografi vil dække Rannvijay Singh kæreste (Wiki)Priyanka Vohra bio data, som nu er hans kone, og mange andre aspekter af deres forhold. Selvom der ikke er kendt lidt om wiiki Priyanka vohra personlige liv, da hun ikke er meget af en berømthed lige nu, Priyanka kærlighedsliv med Rannvijay Singh er temmelig berømt. Så meget berømmelse, hun har modtaget, er hustru til Rannvijay Singh, hun fik højere applauds for hendes skønhed og enkelhed. For at se, hvor elskelig hun er, finde ud af de nyeste billeder Priyanka Vohra billeder og også kigge efter Rannvijay Singh kone billeder med ham.

Top 10 pic billede af Priiki Priyanka Vohra og Rannvijay Singh nyeste pic, fotos, billede

Wiki Priyanka Vohra og Rannvijay Singh Elsker Livet
Priiki Priyanka Vohra kom ind i rampelyset, da hun giftede sig med Indiens Hotteste mandlige VJ og skuespiller. Priyanka Vohra mand navn er Rannvijay Singh. Der er ingen nyheder eller oplysninger om tidligere Priyanka vohra kæreste. Londoniki Priyanka Vohra London er den by, hvor hun afsluttede sin uddannelse. Kærlighedshistorien mellem Priyanka vohra og Rannvijay blev holdt meget hemmeligholdt. Rannvijay og Priyanka Vohra var venner og dateret hinanden, før de besluttede at binde knude. Stjernen VJ havde succes med at opretholde dette forhold, og i midten af 2014 giftede parret sig. Marriageiki Priyanka Vohra ægteskab blev afholdt den 10. April, 2014. Ægteskabsnyhederne var kun kendt af begrænsede mennesker og blev afholdt med al privatliv. Det var få dage efter ægteskabet, Rannvijay offentliggjorde billeder af begivenheden på sin sociale mediekonto, der spredte sig som ild. De deler et elskeligt og magtfuldt bånd, der er vokset gennem årene, mens de var dating og dette ægteskab har styrket det fuldt ud.

Priiki Priyanka Vohra er blevet set sammen med Rannvijay ved mange begivenheder efter deres ægteskab. Roadies-ankeret har lagt billeder af deres bryllupsrejse og den seneste tur til Japan, der viser, hvor meget forelsket parret virkelig er. Priiki Priyanka vohra har været i London alt dette, mens Og nu efter sit ægteskab har hun bosat sig i Indien. Tilpasning til dette nye miljø har været en opgave for hende, men hun har meget komfortabelt opnået det for sin mand.

Priiki Priyanka Vohra Voiki, Alder, Familie
Selvom Rannvijay Singh kone Priyanka Vohra biografi har ikke meget at tale om hendes professionelle karriere, men der er meget mere om hende, at vi skal diskutere. Hans kære ven Rannvijay Singh kone navn er Priyanka Vohra, og Priyanka Vohra fødested er kun Indien. Imidlertid, educationiki Priyanka Vohra uddannelse og hendes unge år blev afsluttet i London, UK.

Selv om wiki Priyanka Vohra familiemæssige baggrund er mindre hørt, Priyanka Vohra mand Rannvijay Singh familie er godt set på TV. Priyanka Vohra-brødrene blev dog ret set under hendes bryllup. Faktisk, Rannvijay Singh wifeife existiki findes ikke lige nu, i betragtning af at hun ikke er for berømt i branchen. På grund af hendes indadvendte natur, der er ingen kilde til at indsamle oplysninger om Priyanka Vohra fødselsdato og så, Rannvijay Singh kone alder kan ikke nøjagtigt estimeres.nationalityiki Priyanka Vohra nationalitet er indisk og i anytime snart, når vi vil være i stand til at se på Priyanka Vohra nationalityiki, dette skal bekræftes. Sammen med dette, Priyanka Vohra højde og detaljer om Priyanka Vohra forældre vil også være kendt i et kort stykke tid, hvis og når hun beslutter sig for at være en del af film broderskab.
Wiki Priyanka Vohra Personlige Liv
Priyanka vohra er faktisk en smuk dame. Hendes udseende og udseende ville forvirre dig til at gætte, om hun er udlænding eller Indianer. Der er mange billeder af VJ kone online på forskellige internet websebsteder, som viser, at hun har de funktioner og elegance sammenlignes med berømtheder. Hun har en tonet fysik, der øger hendes tiltrækningskraft. Hendes øjne og hår holder evnen til at lokke nogen. Historien om Rannvijay Singh og Priyanka Vohra er et par, der supplerer hinanden fuldstændigt. Hun er en ydmyg og rolig person i det virkelige liv. Hun har meget effektivt tilpasset sin stjerne mands travle tidsplan.

Wiki Priyanka Vohra og Rannvijay Singh Bryllup
Parret blev gift i midten af 2014 og Rannvijay Singh Priyanka Vohra bryllup dato er 10 April, 2014. Mens mange fan piger fik deres hjerter knust, parret lagt Rannvijay Singh Priyanka Vohra bryllupsbilleder på Facebook og T .itter et par dage senere. Med sit London-baserede søde hjerte, Priyanka Vohra ægteskab med Rannvijay Singh blev set som en stor lejlighed for hans fans og så, hans ægteskabsvideo blev senereastedebcastet på internettet. Parret ser smukt sammen og Priyanka Vohra Rannvijay Singh aldersforskel synes næppe at være nogen. Imidlertid, på grund af manglende personlige oplysninger om Priyanka Vohra, det nøjagtige aldersgap mellem de to kan ikke fortælles.

Leave a comment